Wie is de Kwaliteitsmaker?

Wie is de Kwaliteitsmaker?

Leuk kennis te maken! Ik ben Dineke Broos, het gezicht achter De Kwaliteitsmaker.

Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement heb ik al veel bedrijven kunnen begeleiden met certificeringen zoals ISO9001, ISO14001 en VCA.  Ik ben praktisch ingesteld, heb oog voor detail en zie snel verbanden binnen een organisatie. Dat zorgt ervoor dat ik snel kennis heb van de organisatie en de begeleiding direct kan starten.

Opleidingen en certificaten die ik bezit:

  • 9Opleiding Milieucoördinator (Kader)
  • 9Master Kwaliteitsmanagement (geen thesis)
  • 9VCA-VOL gecertificeerd
  • 9Training Safety Culture Ladder (KIWA)
  • 9Training Interne auditing

Daarnaast ben ik lid van de Cliëntenraad van het Prinses Maxima Centrum. Ik maak mij hier, samen met de andere ouders, hard voor het belang van de kinderen en ouders gedurende de behandeling van kinderkanker. We adviseren de Raad van Bestuur bij aanvragen en nieuwe plannen.

Ik ben mama van twee prachtige jongens van 4 en 7 jaar. Samen met mijn partner wonen wij in Rosmalen.

Ik ben gek op kamperen met onze opgeknapte oude camper Duke. In de weekenden ben ik daarom ook veel te vinden op natuurcampings in Nederland.

Wil je meer weten over mij of over mijn achtergrond? Neem gerust contact met mij op of neem eens een kijkje op mijn Linkedin profiel.

Samenwerkingen 

Naast mijn eigen expertise werk ik samen met diverse ervaren kwaliteitsadviseurs. Hierdoor kan ik samen flexibel inspelen op opdrachten en staan alle adviseurs in hun eigen kracht.

Ook kunnen we hierdoor meerdere vestigingen begeleiden in dezelfde periode. Kunnen we iets voor jouw organisatie betekenen? Laat het gerust weten.

 

Wat anderen zeggen over mij…

Toegewijd, prettig in omgang en resultaatgericht zijn de eerste eigenschappen die bij mij opkomen in hoe ik Dineke ervaren heb in haar rol als kwaliteitsmanager. Dit heb ik ervaren in een periode van circa twee jaar waarin ik samen met haar een verbetertraject van een kwaliteitsmanagementsysteem heb uitgevoerd. Dineke is voldoende ‘blauw’ om de benodigde structuur voor een kwaliteitsmanagementsysteem aan te brengen, voldoende ‘oranje’ om het beoogde resultaat nooit uit het oog te verliezen en zeker zo belangrijk, zodanig ‘groen’ dat ze het team om haar heen niet kwijtraakt. Hiermee is Dineke iemand met zowel de ervaring met ISO 9001 als de vaardigheden om dit te kunnen implementeren in een organisatie.

Maarten van der Voort

Managing Partner, Horvat & Partners

Ik heb het geluk gehad om met Dineke samen te werken en ik heb haar leren kennen als een fijne, prettige collega. Scherp oog voor processen, efficiëntie en een persoon die rust en overzicht houdt. Ze staat zeker garant voor het behalen van een vlotte iso certificering. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Dick van Ooyen Drs MBA

Data Protection Officer, Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie