Wie is de Kwaliteitsmaker? 

 

Eind 2020 besloot ik het roer om te gooien. September 2018 stond ons leven op zijn kop toen onze zoon de diagnose kinderkanker kreeg. In diezelfde maand werd onze andere zoon geboren, dit maakte de rollercoaster compleet. Na 5 maanden behandeling werd onze zoon gelukkig schoon verklaard. Hij had nog veel last van complicaties van zijn operatie en bestraling maar we konden weer vooruit kijken. Langzaam reintegreerde ik weer terug op het werk maar liep tegen een moeizaam traject aan. Al snel merkte ik dat mijn waarden en drijfveren veranderde.

Ik wilde meer regie in mijn leven en ik merkte dat ik nog meer wilde doen vanuit mijn passie en enthousiasme voor kwaliteitsmanagement. Vanaf 2021 ben ik met veel plezier gestart met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Om dit gedegen te doen maakte ik gebruik van een traject dat mij heeft geholpen om alle aspecten van een eigen bedrijf in te richten. Want als ik iets doe, doe ik het goed!

En in mei 2021 was het moment daar! De Kwaliteitsmaker was live!

 

Ik ben Dineke Broos (36). Ik ben mama van twee prachtige jongens van 3 en 6 jaar. Samen met mijn partner wonen wij in Rosmalen.

Ik ben gek op kamperen zowel met onze tent als camper, met welk weer dan ook. Ik ben veel in Friesland te vinden en ik zeil dan ook graag met onze zeilboot. Als ik maar buiten kan zijn dan is het al snel goed.

Ik zit vol energie en ideeën. Ik haal het liefst alles uit de dag.

Wil je meer weten over mij of over mijn achtergrond? Neem gerust contact met mij op of neem eens een kijkje op mijn Linkedin profiel. 

 

Wat andere zeggen over mij…

Toegewijd, prettig in omgang en resultaatgericht zijn de eerste eigenschappen die bij mij opkomen in hoe ik Dineke ervaren heb in haar rol als kwaliteitsmanager. Dit heb ik ervaren in een periode van circa twee jaar waarin ik samen met haar een verbetertraject van een kwaliteitsmanagementsysteem heb uitgevoerd. Dineke is voldoende ‘blauw’ om de benodigde structuur voor een kwaliteitsmanagementsysteem aan te brengen, voldoende ‘oranje’ om het beoogde resultaat nooit uit het oog te verliezen en zeker zo belangrijk, zodanig ‘groen’ dat ze het team om haar heen niet kwijtraakt. Hiermee is Dineke iemand met zowel de ervaring met ISO 9001 als de vaardigheden om dit te kunnen implementeren in een organisatie.

Maarten van der Voort

Managing Partner, Horvat & Partners

Ik heb het geluk gehad om met Dineke samen te werken en ik heb haar leren kennen als een fijne, prettige collega. Scherp oog voor processen, efficiëntie en een persoon die rust en overzicht houdt. Ze staat zeker garant voor het behalen van een vlotte iso certificering. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Dick van Ooyen Drs MBA

Data Protection Officer, Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie

Let’s connect!