Wie is de Kwaliteitsmaker?

 

Leuk kennis te maken! Ik ben Dineke Broos (36), het gezicht achter De Kwaliteitsmaker. 

Nadat in 2018 onze oudste zoon de diagnose kinderkanker kreeg, stond ons leven op zijn kop. In diezelfde periode beviel ik ook van onze jongste zoon en was onze rollercoaster compleet. Gelukkig werd onze zoon na de behandeling schoon verklaard. Eind 2020 besloot ik daarom het roer om te gooien en mijn vaste baan als kwaliteitsmanager om te ruilen voor een eigen onderneming. Eigen regie was voor mij een belangrijke drijfveer. 

 

Ik ben mama van twee prachtige jongens van 4 en 7 jaar. Samen met mijn partner wonen wij in Rosmalen.

Daarnaast ben ik lid van de Cliëntenraad van het Prinses Maxima Centrum. Ik maak mij hier, samen met de andere leden, hard voor het belang van de kinderen en ouders. We adviseren de Raad van Bestuur bij aanvragen en nieuwe plannen. 

Ik ben gek op kamperen met onze opgeknapte camper Duke. In de weekenden ben ik daarom ook veel te vinden op natuurcampings in Nederland. Ook zeil ik graag in onze eigen boot. Als ik maar buiten kan zijn dan is het al snel goed.

Wil je meer weten over mij of over mijn achtergrond? Neem gerust contact met mij op of neem eens een kijkje op mijn Linkedin profiel. 

 

Wat anderen zeggen over mij…

Toegewijd, prettig in omgang en resultaatgericht zijn de eerste eigenschappen die bij mij opkomen in hoe ik Dineke ervaren heb in haar rol als kwaliteitsmanager. Dit heb ik ervaren in een periode van circa twee jaar waarin ik samen met haar een verbetertraject van een kwaliteitsmanagementsysteem heb uitgevoerd. Dineke is voldoende ‘blauw’ om de benodigde structuur voor een kwaliteitsmanagementsysteem aan te brengen, voldoende ‘oranje’ om het beoogde resultaat nooit uit het oog te verliezen en zeker zo belangrijk, zodanig ‘groen’ dat ze het team om haar heen niet kwijtraakt. Hiermee is Dineke iemand met zowel de ervaring met ISO 9001 als de vaardigheden om dit te kunnen implementeren in een organisatie.

Maarten van der Voort

Managing Partner, Horvat & Partners

Ik heb het geluk gehad om met Dineke samen te werken en ik heb haar leren kennen als een fijne, prettige collega. Scherp oog voor processen, efficiëntie en een persoon die rust en overzicht houdt. Ze staat zeker garant voor het behalen van een vlotte iso certificering. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Dick van Ooyen Drs MBA

Data Protection Officer, Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie

Let's connect!