Online trajecten 

De Kwaliteitsmaker biedt zowel fysieke trainingen en workshops aan als online trajecten. De online trajecten bestaan uit trainingen maar ook uit Do It Yourself trajecten waarbij je aan de hand wordt genomen voor de implementatie van ISO9001.

ook online

Online trajecten

Naast de mogelijkheid om de Kwaliteitsmaker voor advies of fysieke trainingen/workshops in te schakelen, biedt de Kwaliteitsmaker sinds 2024 ook online trajecten aan.

Denk hierbij aan e-learnings, gratis Q&A sessies en webinars.

Daarnaast bieden we ook een uniek Do It Yourself ISO9001 traject waarbij je middels video’s, formats en sjablonen en documentatie helemaal aan de hand wordt meegenomen in ISO9001 bij jou in de organisatie te implementeren. Nieuwsgierig? Kijk verder op: Do It Yourself ISO9001 traject.

Ik wil mijn processen optimaliseren, hoe doe ik dat?

“Processensessie”

Leuk woord voor Scrabble hoor ik je denken. Klopt! En daarnaast is dit ook nog eens een leuke sessie om mee te maken. Tijdens een fysieke processensessie nodigen we zoveel mogelijke medewerkers van het betreffende proces uit.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de klantreis: Hoe doorloopt jouw klant de organisatie? Heeft de klant veel verschillende contactpersonen? Wordt de klant voldoende geïnformeerd? Maar ook, wat doen we als een klant niet helemaal tevreden is? 

Samen gaan we dit proces tot in detail volgen en bespreken. Hiermee creëren we overzicht, weten we waar de knelpunten liggen en de kansen. Interesse?  

N

Proces duidelijk in kaart

N

Medewerkers worden betrokken bij de kwaliteitsverbeteringen van het eigen proces

N

Aandacht voor kwaliteit

N

Communicatie issues verhelpen

N

Fysieke sessie van 2 a 4 uur

Online Q&A sessies

Maandelijks organiseert de Kwaliteitsmaker Q&A sessies waarbij jouw vragen rondom ISO9001 en het kwaliteitsmanagementsysteem van jullie organisatie beantwoord worden. Vooraf dien je je vraag in en tijdens de sessie zal ik de vraag (geanonimiseerd) beantwoorden.

Niets missen?

De Kwaliteitsmaker deelt regelmatig informatie via de e-mail, hierin houden we je op de hoogte van:

 

  • De laatste updates;
  • Nieuwsberichten over normen en certificeringen;
  • Tips over kwaliteitsmanagement;
  • Aanbiedingen voor onze trainingen & programma’s.