Klanten

Nederlandse Gasunie N.V.
Bij de afdeling Speciale Opdrachten, de calamiteitenorganisatie van Gasunie, was de wens om het Documenten Informatie Systeem te updaten. Hierin staan alle diverse processen van de afdeling beschreven en deze waren verouderd. Vevenprojecten gedurende de periode: Operationele Risico Analyse, VCA** audit en het updaten van het proceshuis.

Certiforce
Certiforce was al eens eerder gestart met het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem. Echter was dit stil komen liggen en hebben ze mijn hulp in geroepen om het project verder op te pakken. Samen zijn we aan de slag gegaan om alles te updaten en Certiforce klaar te maken voor een ISO9001 certificering.

Fixxter NL BV (onderdeel van Haaima Hylkema)
Fixxter NL BV is een nieuw onderdeel van de Haaima Hylkema groep. Zij zijn gespecialiseerd in compacte (elektrische) campers met een brede slaapbank en hefdak. De wens om het bedrijf te certificeren voor ISO9001 komt voort uit de Europese ambitie van Fixxter. Zij willen een type goedkeuring aanvragen om ook de Europese markt te kunnen bedienen.

Augias Schoon-makers
Augias heeft mij benaderd voor certificeringsbegeleiding bij ISO9001 en ISO14001. Zij willen als bedrijf groeien en deelnemen aan aanbestedingen. Om die reden willen zij zich graag laten certificeren.

THN (Technische Handelsonderneming Nederland – Enschede)
THN Enschede is al jaren ISO9001 gecertificeerd en heeft de processen het het managementsysteem goed op orde. Op periodieke basis ondersteun ik in de voorbereiding richting audits en bij het up to date houden van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Merford Holding B.V.
Merford Holding B.V. heeft mijn oorsponkelijk de opdracht gegeven voor het professionaliseren van het kwaliteitsmanagementsysteem. Al snel ontstond ook de wens voor een ISO14001 certificering. Ook hierbij coordineer en begeleid ik de organisatie.

Volgt hier binnenkort uw bedrijfsnaam?

Kunnen jullie hulp gebruiken bij de inrichting van een kwaliteitsmanagementsysteem, implementatie van een certificering of bij procesbeheer?

Wat anderen zeggen over mij…

Ik heb het geluk gehad om met Dineke samen te werken en ik heb haar leren kennen als een fijne, prettige collega.

Scherp oog voor processen, efficiëntie en een persoon die rust en overzicht houdt. Ze staat zeker garant voor het behalen van een vlotte iso certificering. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Dick van Ooyen Drs MBA
Data Protection Officer
Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie

Dineke heeft Merford fantastisch ondersteund in het verder ontwikkelen van onze kwaliteits- en veiligeheidssystemen.

Dineke heeft een (positief) kritische blik, geeft onomwonden en duidelijk advies en regelt vervolgens ook dat het wordt ingevoerd.

Onze nieuwe QHSE manager kwam in een gespreid bedje na Dineke’s voorbereidende werk 🙂

Robbert-Jan Ter Horst
Managing Director
Merford Group

Toegewijd, prettig in omgang en resultaatgericht zijn de eerste eigenschappen die bij mij opkomen in hoe ik Dineke ervaren heb in haar rol als kwaliteitsmanager. Dit heb ik ervaren in een periode van circa twee jaar waarin ik samen met haar een verbetertraject van een kwaliteitsmanagementsysteem heb uitgevoerd.

Dineke is voldoende ‘blauw’ om de benodigde structuur voor een kwaliteitsmanagementsysteem aan te brengen, voldoende ‘oranje’ om het beoogde resultaat nooit uit het oog te verliezen en zeker zo belangrijk, zodanig ‘groen’ dat ze het team om haar heen niet kwijtraakt.

Hiermee is Dineke iemand met zowel de ervaring met ISO 9001 als de vaardigheden om dit te kunnen implementeren in een organisatie.

Maarten van der Voort
Managing Partner
Horvat & Partners

Inmiddels is Dineke een kleine 2 jaar verbonden aan THN als extern adviseur. Naast de ISO9001:2015 begeleiding is ze voor ons ook een sparringspartner om telkens verder te professionaliseren. Wij ervaren haar aanpak als adequaat en doelgericht en hopen dat ze nog jaren aan ons blijft verbonden.

Wytse Scheele
THN