Wat kan de Kwaliteitsmaker voor jou betekenen?

ook online

Online trajecten

Naast de mogelijkheid om de Kwaliteitsmaker voor advies- of implementatiewerkzaamheden in te schakelen, biedt de Kwaliteitsmaker sinds 2024 ook online trajecten aan.

Denk hierbij aan e-learnings, gratis Q&A sessies en webinars.

Daarnaast bieden we ook een uniek Do It Yourself ISO9001 traject waarbij je middels video’s, formats en sjablonen en documentatie helemaal aan de hand wordt meegenomen in ISO9001 bij jou in de organisatie te implementeren. Nieuwsgierig? Kijk verder op: Do It Yourself ISO9001 traject.

ISO9001

Overweeg je om jouw organisatie te certificeren volgens de ISO9001? Wilt je jouw interne processen beter structureren? Vragen je klanten om ISO9001? 

ISO14001

Klimaatdoelen, milieueisen, bescherming van de natuur, het is cruciaal in deze tijd om een bijdrage te leveren aan het milieu. Als jouw bedrijf hierin meewilt is implementatie van de ISO14001 van wezenlijk belang.

VCA

Is uw organisatie VCA* of VCA** gecertificeerd? Of heeft u deze wens? De VGM Checklist voor Aannemers (VCA) is een standaard voor de evaluatie en certificatie van veiligheids- en arbozorgsystemen. 

ADVIES

Praktisch advies 

De Kwaliteitsmaker biedt praktisch advies op het gebied van procesmanagement en kwaliteitsmanagement. Samen kijken we naar de wensen van de organisatie.

Heeft jouw organisatie de wens voor een certificering zoals ISO 9001, ISO 14001 of VCA ? Wil je graag advies over hoe dit aan te pakken? De Kwaliteitsmaker is in te zetten voor advies rondom de gehele implementatie van ISO9001.

Ook is er de mogelijkheid om alleen hulp in te schakelen voor een nulmeting, risicoanalyse of een begeleidde “processensessie” waarbij we samen jullie processen uittekenen.  

Online Q&A sessies

Maandelijks organiseert de Kwaliteitsmaker Q&A sessies waarbij jouw vragen rondom ISO9001 en het kwaliteitsmanagementsysteem van jullie organisatie beantwoord worden. Vooraf dien je je vraag in en tijdens de sessie zal ik de vraag (geanonimiseerd) beantwoorden.

Interim

Interim ondersteuning 

Gaat de kwaliteitsmanager of medewerker met zwangerschapsverlof? Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig? 

De Kwaliteitsmaker biedt de mogelijkheid om interim, op vaste dag(en), ondersteuning te bieden. Samen kijken we wat nodig is en we stellen een plan op om de tijdelijke periode efficiënt en praktisch in te vullen.  

Let op: Dineke Broos is tot oktober 2024 niet beschikbaar voor interim ondersteuning. Toch eerder hulp nodig? Bel of mail even voor de mogelijkheden. De Kwaliteitsmaker werkt samen met diverse andere kwaliteitsprofessionals.  

Ik wil mijn processen optimaliseren, hoe doe ik dat?

“Processensessie”

Leuk woord voor Scrabble hoor ik je denken. Klopt! En daarnaast is dit ook nog eens een leuke sessie om mee te maken. Tijdens een fysieke processensessie nodigen we zoveel mogelijke medewerkers van het betreffende proces uit.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de klantreis: Hoe doorloopt jouw klant de organisatie? Heeft de klant veel verschillende contactpersonen? Wordt de klant voldoende geïnformeerd? Maar ook, wat doen we als een klant niet helemaal tevreden is? 

Samen gaan we dit proces tot in detail volgen en bespreken. Hiermee creëren we overzicht, weten we waar de knelpunten liggen en de kansen. Interesse?  

N

Proces duidelijk in kaart

N

Medewerkers worden betrokken bij de kwaliteitsverbeteringen van het eigen proces

N

Aandacht voor kwaliteit

N

Communicatie issues verhelpen

N

Fysieke sessie van 2 a 4 uur

Wat anderen zeggen over mij…

Dineke heeft Merford fantastisch ondersteund in het verder ontwikkelen van onze kwaliteits- en veiligeheidssystemen.

Dineke heeft een (positief) kritische blik, geeft onomwonden en duidelijk advies en regelt vervolgens ook dat het wordt ingevoerd.

Onze nieuwe QHSE manager kwam in een gespreid bedje na Dineke’s voorbereidende werk 🙂

Robbert-Jan Ter Horst

Managing Director , Merford Group

Toegewijd, prettig in omgang en resultaatgericht zijn de eerste eigenschappen die bij mij opkomen in hoe ik Dineke ervaren heb in haar rol als kwaliteitsmanager. Dit heb ik ervaren in een periode van circa twee jaar waarin ik samen met haar een verbetertraject van een kwaliteitsmanagementsysteem heb uitgevoerd.

Dineke is voldoende ‘blauw’ om de benodigde structuur voor een kwaliteitsmanagementsysteem aan te brengen, voldoende ‘oranje’ om het beoogde resultaat nooit uit het oog te verliezen en zeker zo belangrijk, zodanig ‘groen’ dat ze het team om haar heen niet kwijtraakt.

Hiermee is Dineke iemand met zowel de ervaring met ISO 9001 als de vaardigheden om dit te kunnen implementeren in een organisatie.

Maarten van der Voort

Managing Partner, Horvat & Partners

Ik heb het geluk gehad om met Dineke samen te werken en ik heb haar leren kennen als een fijne, prettige collega.

Scherp oog voor processen, efficiëntie en een persoon die rust en overzicht houdt. Ze staat zeker garant voor het behalen van een vlotte iso certificering. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Dick van Ooyen Drs MBA

Data Protection Officer, Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie

Niets missen?

De Kwaliteitsmaker deelt regelmatig informatie via de e-mail, hierin houden we je op de hoogte van:

 

  • De laatste updates;
  • Nieuwsberichten over normen en certificeringen;
  • Tips over kwaliteitsmanagement;
  • Aanbiedingen voor onze trainingen & programma’s.